dijous, 19 de gener del 2012

Novetats del Club de Lectura de Roses


Hola amics,
Per aquest any 2012 estem preparant també novetats. Com sabeu el 2011 el van dedicar a fer un petit recorregut literari a partir d’autors vinculats amb l’Empordà. Núria Esponellà, Rosa Maria Font, Vicençs Pagés i Eduard Pascual van passar per la biblioteca de Roses i van compartir amb nosaltres una estona més que agradable.
 
Aquest 2012 el volem dedicar a la relació entre literatura i cinema. Dos llenguatges artístics que pel que sembla cada vegada s’interrelacionen més. Fugint de les pel·lícules més clàssiques hem volgut tractar adaptacions actuals de novel·les que creiem més que interessants.
 
Hem pensat que el que farem serà el primer mes llegir el llibre i fer el club de lectura, i després al mes següent veure la pel·lícula a la biblioteca
 
La primera proposta es la novel·la “revolucionary road” o Vía revolucionaria, de Richard Yates. La tertúlia literària serà el dia 24 de febrer, a les 20:00h com sempre a la Biblioteca.  El 30 de març, també a les 20:00h veurem la pel·lícula a la sala Z de la Biblioteca. Sam Mendes va ser el director de l’adaptació cinematogràfica i els actors principals Leonardo Di Caprio i Kate Winslet.
Us hi esperem!! 

Informació enviada per Toni Martínez, coordinador del Club de Lectura de Roses.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada